Meer over Stampert

Stampert is een tool van Scholieren.com. Met Stampert kun je gemakkelijk woordjes en begrippen leren. De slimme oefentool kun je zo instellen dat je woorden of begrippen leert op de manier die jij fijn vindt. Dit werkt beter dan gewoon de woorden of begrippen doornemen in je boek en je hoeft niet meer aan je moeder te vragen of zij je wil overhoren. Je kunt je eigen woorden- en begrippenlijsten maken, of je importeert ze van andere websites. Lijst klaar? Stampen maar!

Het huidige Stampert is gemaakt door Max Korlaar in opdracht van Scholieren.com. Met Stampert kunnen scholieren gemakkelijk woordjes en begrippen oefenen.

MyWrds, de voorloper van Stampert, is bedacht en gemaakt door Mart Haarman, destijds een scholier die een eigen tool wilde maken als alternatief voor andere overhoortools. Mart heeft uiteindelijk zijn project overgedragen aan Scholieren.com, om het zo een nieuwe toekomst te geven. De site die je nu bezoekt, bevat geen onderdelen meer van het oude MyWrds, maar is wel gebaseerd op het originele concept.

Werking van Stampert